Madværksted

Mad og hygge i skønne omgivelser

Velkommen til et unikt madværksted, skræddersyet til lukkede selskaber, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige. Mette Maries Køkken er en enestående kombination af mødeaktivitet og kulinarisk nydelse.

Hold jeres møder, polterabend, fødselsdag eller pige-/herreaften hos Mette Maries Køkken og kombinér jeres arrangement med madlavning og masser af hygge. Vores faciliteter byder på lyse, indbydende lokaler og en idyllisk beliggenhed, som sammen skaber en ideel ramme for samvær og glæden ved madlavning.

Unikke muligheder for enhver begivenhed
Mette Maries Køkken står klar til at gøre din begivenhed mindeværdig ved at kombinere fx arbejdsrelaterede møder eller teambuilding med det bedste fra madens verden.

Vi tilbyder et veludstyret lokale med alt det nødvendige AV-udstyr. Vi sørger for velsmagende måltider, der kan nydes som en del af jeres program, og vi serverer kaffe, kage, snacks og drikkevarer, gennem hele jeres arrangement.

Madlavning - en social oplevelse
Vores koncept lægger op til, at deltagerne aktivt kan engagere sig i tilberedningen af måltidet. Dette er ikke blot en mulighed for at lære om madlavning, men også en unik mulighed for at styrke relationer, gennem samarbejde og god stemning.

Lad os skræddersy din oplevelse
Kontakte os med dine specifikke ønsker, så sammensætter vi dit arrangement så det bliver præcis, som du drømmer om.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i Mette Maries Køkken – her er madglæde og fællesskab nøgleord. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan gøre dit arrangement til noget helt særligt.

Glimt fra madværksted

Madklub

Lad hverdagen få et skønt pusterum, og slut dig til vores hyggelige madklub. Hver måned åbner vi dørene til Mette Maries Køkken for en særlig aften med fællesspisning – vælg mellem tirsdag, onsdag eller torsdag.

RESERVER EN PLADS

Kurser

Oplev madens magi på kursus hos Mette Maries Køkken.

Hos Mette Maries Køkken byder vi velkommen til en verden af kulinariske opdagelser gennem vores inspirerende madkurser. Vores kurser er designet til at vække dine sanser og give dig masser af inspiration til at tage med hjem. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren madentusiast, har vi noget for enhver smag.

LÆS MERE OM VORES KURSER

Fester

Er du på udkig efter det perfekte sted at holde din næste fest? Mette Maries Køkken kombinerer hyggelige omgivelser med udsøgt mad. Vores selskabslokale, med plads til 50 gæster, tilbyder den perfekte ramme for at fejre særlige øjeblikke med dine kære.

LÆS MERE OM FESTER

Her bor vi


Kontakt
Mette Maries Køkken
Rødengvej 35 / Borød
4180 Sorø

Telefon 28 91 49 72
mail@mettemarieskoekken.dk

Sparekassen Sjælland 0541 208507