Fester

Velsmagende mad og uformel stemning

Velsmagende mad og uformel hygge i ægte bindingsværksidyl

Hold din næste fest eller dit næste selskab hos Mette Maries Køkken. Så garanterer vi forkælelse for ganen i hyggelige og idylliske rammer. Uanset om det er brylluppet, barnedåben, konfirmationen eller fødselsdagen, der skal fejres, eller du bare ønsker en hyggelig dag med vennerne, er vi klar med lækker mad tilberedt af årstidens friske råvarer.

Du er med i processen

Festen holdes i vores selskabslokale med plads til ca. 50 personer. Som udgangspunkt sørger vi for både borddækning, oppyntning og tilberedning af maden, men du er meget velkommen til selv at deltage i processen. Har du mod på det, kan du endda hjælpe med at tilberede maden sammen med os. Det er din fest, og derfor strækker vi os langt for at gøre det til en fantastisk oplevelse.

Spændende menuer

Vores menuer sammensættes, så de på bedste måde matcher arrangementets tema, årstiden og dine ønsker. Vi rådgiver undervejs i planlægningen og udfordrer gerne dine ideer, når det gælder smag og ingredienser, så resultatet bliver en spændende menu fuld af velsmag. Ønsker du at bruge egne råvarer, f.eks. æbler fra haven eller kød fra en bestemt leverandør, indarbejder vi også det i menuen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Tlf. 28 91 49 72mail@mettemarieskoekken.dk

Glimt fra fester

Madklub

Lad hverdagen få et skønt pusterum, og slut dig til vores hyggelige madklub. Hver måned åbner vi dørene til Mette Maries Køkken for en særlig aften med fællesspisning – vælg mellem tirsdag, onsdag eller torsdag.

RESERVER EN PLADS

Kurser

Oplev madens magi på kursus hos Mette Maries Køkken.

Hos Mette Maries Køkken byder vi velkommen til en verden af kulinariske opdagelser gennem vores inspirerende madkurser. Vores kurser er designet til at vække dine sanser og give dig masser af inspiration til at tage med hjem. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren madentusiast, har vi noget for enhver smag.

LÆS MERE OM VORES KURSER

Her bor vi


Kontakt
Mette Maries Køkken
Rødengvej 35 / Borød
4180 Sorø

Telefon 28 91 49 72
mail@mettemarieskoekken.dk

Sparekassen Sjælland 0541 208507