FacebookInstagram

Salgs- og leveringsbetingelser

Handelsbetingelser for Mette Maries Køkken

Gælder ved køb af kurser og madarrangementer.

Aflysning af kurser:

Mette Maries Køkken forbeholder sig ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldte eller ved sygdom. Det vil være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser. Det kan ikke garanteres, at et aflyst kursus oprettes på et senere tidpunkt. Det vil også være muligt at få sine penge retur. Mette Maries Køkken kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved aflysning.  

Forbehold:

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl på hjemmesiden.

Fortrydelsesret:

Kurser, madklub, madværksted og lignende madarrangementer på gården

Du skal være opmærksom på, at billet til et kursus eller et madarrangement ikke refunderes eller ombyttes. Billetten kan dog videregives til tredjemand. I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke en fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)". Det betyder, at køb af et kursus eller et madarrangement er bindende, og det kan ikke refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. www.forbrug.dk

Madarrangementer på gården (selskaber)

Afbestilling af et madarrangement på gården skal rettidigt ske skriftligt senest 4 uger inden dato for afvikling af det bestilte arrangement. Ved afbestilling mellem 1 og 4 uger før arrangementet kræves en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de afbestilte ydelser. Ved afbestilling mindre end 1 uge inden arrangementet kræves en godtgørelse, der svarer til 75% af prisen for de afbestilte ydelser.

En uge inden afholdelse gives skriftlig besked på mail til Mette Maries Køkken om det endelig antal. Det kan der efterfølgende ikke ændres på.

Madarrangementer ud af gården

Afbestilling af et madarrangement ud af gården skal rettidigt ske skriftligt senest 4 uger inden dato for afvikling af det bestilte arrangement. Ved afbestilling mellem 1 og 4 uger før arrangementet kræves en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de afbestilte ydelser. Ved afbestilling mindre end 1 uge inden arrangementet kræves en godtgørelse, der svarer til 75% af prisen for de afbestilte ydelser.

En uge inden afholdelse gives skriftlig besked på mail til Mette Maries Køkken om det endelig antal. Det kan der efterfølgende ikke ændres på.

Gavekort 

På gavekort er der 14 dages fortrydelsesret ifølge forbrugeraftaleloven. Du kan få refunderet dit køb af gavekort ved at sende det retur til Mette Maries Køkken senest 14 dage fra købsdatoen. Gavekortet skal anvendes inden 3 år fra købsdatoen. Gavekortet kan kun benyttet til kurser og madarrangementer i Mette Maries Køkken.

Personlige oplysninger og fortrolighed: 

Ingen personlige oplysninger, der registreres, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for Mette Maries Køkken.

Ved køb bedes du indtaste navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra eventuelle køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men vil på foranledning af statslige autoriteters forespørgsel blive udleveret til disse.

Jf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Hvis man selv ønsker det, bruges oplysningerne til udsendelse af eventuelle opskrifter eller et nyhedsbrev.

Betalingsbetingelser:

Kurser, madklub, madværksted og lignende madarrangementer

Når bestillingen er gennemført, skal du indbetale beløbet på konto 0541 0000208507. Når betaling er registreret, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Dette er en endelig bekræftelse på, at du har booket et kursus eller et madarrangement i Mette Maries Køkken. Denne ordrebekræftelse er din billet, som bedes medbragt på dagen. 

Madarrangementer på gården (selskaber)

Når bestillingen er gennemført, skal du indbetale et depositum på 10% af arrangementets pris, senest 2 måneder før arrangementet skal finde sted på konto 0541 0000208507. Når betaling er registreret, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Dette er en endelig bekræftelse på, at du har booket et madarrangement på gården i Mette Maries Køkken. Ordrebekræftelsen vil indeholde nøjagtig oplysning om den aftalte menu og øvrige ydelser samt dato og tidsramme for arrangementet.

Madarrangementer ud af gården

Når bestillingen er gennemført, skal du indbetale et depositum på 10% af arrangementets pris senest 2 måneder før arrangementet skal finde sted på konto 0541 0000208507. Når betaling er registreret, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Dette er en bekræftelse på, at du har booket et madarrangement ud af gården i Mette Maries Køkken. Ordrebekræftelsen vil indeholde nøjagtig oplysning om den aftalte menu og øvrige ydelser samt dato og tidsramme for arrangementet. Der betales et særskilt depositum for lån af service, se under øvrige forhold.

Øvrige forhold:

Servering

Mette Maries Køkken kan formidle kontakt til serveringspersonale ved madarrangementer ud af gården.

Service til madarrangementer ud af gården 

Service skal tilbageleveres til Mette Maries Køkken i rengjort stand senest 2 døgn efter arrangementets afholdelse. Der betales et depositum på 400,- kr. for service, som refunderes ved tilbagelevering af service.

Levering af mad ved arrangementer ud af gården

Der beregnes et gebyr ved levering ud af gården. Inden for postnummer 4180 er gebyret 150,- kr.

Forbehold for råvarer

Der tages forbehold for råvareændring som følge af, at en råvare ikke kan skaffes. Mette Maries Køkken vil tilstræbe at opfylde aftalen med en alternativ råvare i dialog med køber. 

Tilmeld
dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på kurser og modtag de nyeste opskrifter