FacebookInstagram

Hold fest på gården

Velsmagende mad og uformel hygge i ægte bindingsværksidyl

Hold din næste fest eller dit næste selskab hos Mette Maries Køkken. Så garanterer vi forkælelse for ganen i hyggelige og idylliske rammer. Uanset om det er brylluppet, barnedåben, konfirmationen eller fødselsdagen, der skal fejres, eller du bare ønsker en hyggelig dag med vennerne, er vi klar med lækker mad tilberedt af årstidens friske råvarer.

Du er med i processen
Festen holdes i vores selskabslokale med plads til ca. 50 personer. Som udgangspunkt sørger vi for både borddækning, oppyntning og tilberedning af maden, men du er meget velkommen til selv at deltage i processen. Har du mod på det, kan du endda hjælpe med at tilberede maden sammen med os. Det er din fest, og derfor strækker vi os langt for at gøre det til en fantastisk oplevelse.

Spændende menuer
Vores menuer sammensættes, så de på bedste måde matcher arrangementets tema, årstiden og dine ønsker. Vi rådgiver undervejs i planlægningen og udfordrer gerne dine ideer, når det gælder smag og ingredienser, så resultatet bliver en spændende menu fuld af velsmag. Ønsker du at bruge egne råvarer, f.eks. æbler fra haven eller kød fra en bestemt leverandør, indarbejder vi også det i menuen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne på tlf. 28 91 49 72 eller på e-mail: mail@mettemarieskoekken.dk

Menu eksempel

Der er mange muligheder, når man skal sammensætte en menu. Ting som vi vægter højt, er smagen, årstidens råvare, udseende, konsistens, variation og det at tilberede maden selv.
Et eksempel på en menu til et arrangment på gården kunne være:

Velkomst
bobler og salt i gården eller i "driverhuset".

Forret
Fisk i forskelige variationer med årstidens grøntsager, brød og smørelse.

Hovedret
Forskelligt tilberedt kød, kartofler efter årstiden, farverige salater, syltede grøntsager, noget der knaser og noget der samler. 

Dessert
Sødt bagværk med sprødhed og farver. Rørt is med overraskelser og gamle kendinge. 

Kaffe og te
Med lidt sødt. 

Huset udvalg af vin, øl, sodavand eller saft.

Tilmeld
dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på kurser og modtag de nyeste opskrifter

Madværksted

Hold møder, polterabender, tøsetræf og herreaftener i madglædens tegn

LÆS MERE HER