FacebookInstagram

Herreaftener

En hyggelig venneaften med mørt kød og kokketricks, der imponerer konen

Vores herreaftener hos Mette Maries Køkken sætter fokus på det grove, rustikke og velsmagende basiskøkken. Tag dine venner med til en hyggelig og sjov aften, hvor I lærer nogle af de kokketricks, der kan løfte de velkendte maskuline favoritretter til nye højder.

Mørt kød og lækre saucer
Ingen mandeaften uden mørt og saftigt kød. Vi ser både på de velkendte bøffer og stege, men også på mindre kendte udskæringer, der ofte er mindst lige så lækre. Vi fokuserer også på tilbehøret, der kan betyde forskellen mellem en hæderlig og en virkelig god ret.

Til kødretter hører en god sauce. Men hvordan tilbereder man egentlig en rigtig bearnaise fra bunden eller en lækker rødvins- eller whiskysauce? Når du og dine venner først har lært det, går I aldrig tilbage til pulversaucerne!
Kontakt os og få en snak om dine ønsker.

Et væld af temaer
Aftenen kan også rettes mod øl-, vin-, whisky- eller cognacsmagning. Her kan I samtidig lære at vælge alkohol, der passer til forskellige retter. Temaet kunne også være ”grillmesteren”, hvor grillen sætter scenen for madlavningen. Her kan man f.eks. også se på brugen af marinader, chili og meget andet. 

Uanset hvilket tema, I vælger, kan I være sikre på en sjov og uforglemmelig aften i madglædens tegn.
Kontakt os og få en snak om dine ønsker.

Årskalender

Forår

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Sommer

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Efterår

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Vinter

01

”Det sprøde salatkøkken” – SORØ, SalatTøsen inkl. spisning

23.01.24 | 24.01.24 | 27.02.24 | 28.02.24 I samarbejde med SalatTøsen arrangerer vi nu en hyggelig aften med spisning og kombineret foredrag og showcooking
Læs mere

Arrangementet starter kl. 18.00 med fællesspisning af et skønt grønt måltid kreeret af Mette Marie af lokale friske råvarer, efterfølgende foredrag kl. 19.00-22.00. 
Prisen pr. billet er kr. 599,- og inkluderer maden, vand, kaffe og the. Maden serveres ved bordene og buffet. Dagen derpå modtager du også opskrifter på alle SalatTøsens serveringer. Vi åbner dørene kl. 17.30, og arrangementet slutter kl. 22.00. Vin, saft og øl kan tilkøbes på aftenen.

Om foredraget;
På SalatTøsens kombineret foredrag og showcooking ”Det sprøde salatkøkken” giver vi dig værktøjerne til at løfte dit salatkøkken til et helt nyt niveau. Du får redskaberne til at komme i gang, så du kan begynde din rejse ud i salatens og grøntsagernes finurlige verden – uanset om du er øvet eller nybegynder.

Showet på 3 timer (inkl. pause) byder på inspiration til alle sanserne. Showcooking, tips & tricks og værktøjer til en nem hverdag med flere grøntsager. Vi arbejder med 60:20 princippet! Bruger du 60 minutter i weekenden på at preppe, skal du blot bruge 20 minutter i en travl hverdag på at lave en salat, der er både frisk, bæredygtig og spækket med smag! Deraf 60:20. Showet, der er plantebasseret og glutenfri, varierer med årstidernes skifte, derfor er serveringerne altid forskellige afhængig af, om sæsonen er forår, sommer, efterår eller vinter.

Billetter kan købes på:

https://salattosen.dk/shop/8-kolding/852-det-sproede-salatkoekken--soroe-salattoesen-inkl-spisning/

Tilmeld
dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på kurser og modtag de nyeste opskrifter