Herreaftener
En hyggelig venneaften med mørt kød og kokketricks, der imponerer konen
Vores herreaftener hos Mette Maries Køkken sætter fokus på det grove, rustikke og velsmagende basiskøkken. Tag dine venner med til en hyggelig og sjov aften, hvor I lærer nogle af de kokketricks, der kan løfte de velkendte maskuline favoritretter til nye højder.
Mørt kød og lækre saucer
Ingen mandeaften uden mørt og saftigt kød. Vi ser både på de velkendte bøffer og stege, men også på mindre kendte udskæringer, der ofte er mindst lige så lækre. Vi fokuserer også på tilbehøret, der kan betyde forskellen mellem en hæderlig og en virkelig god ret.
Til kødretter hører en god sauce. Men hvordan tilbereder man egentlig en rigtig bearnaise fra bunden eller en lækker rødvins- eller whiskysauce? Når du og dine venner først har lært det, går I aldrig tilbage til pulversaucerne!
Kontakt os og få en snak om dine ønsker.
Et væld af temaer
Aftenen kan også rettes mod øl-, vin-, whisky- eller cognacsmagning. Her kan I samtidig lære at vælge alkohol, der passer til forskellige retter. Temaet kunne også være ”grillmesteren”, hvor grillen sætter scenen for madlavningen. Her kan man f.eks. også se på brugen af marinader, chili og meget andet.
Uanset hvilket tema, I vælger, kan I være sikre på en sjov og uforglemmelig aften i madglædens tegn.
Kontakt os og få en snak om dine ønsker.
Årskalender
Forår
BAG DIT BRØD FRA BUNDEN
03.03.23 (udsolgt) | 04.03.23 (udsolgt) | 31.08.23 | 22.09.23 | 23.09.23 Oplev glæden ved at bage dit eget brød fra bunden. Det giver lækre brød med masser af smag, som du ikke finder i samme kaliber i supermarkedet. – Og så er det både let og sjovt. Læs mere
Hvad skal vi arbejde med?
- Bage- og ælteteknikker
- Gær
- Surdeje
- Fordej
- Koldhævning
- Brug af forskellige meltyper, korn og gryn
- Maling af eget mel i stenkværn
Forløbet
Dagen begynder med kaffe/te og en smagsprøve på hjemmebagt brød. Vi gennemgår de forskellige teknikker og opgaver. Bagefter skal du selv prøve kræfter med teknikkerne. Nogle af dejene er forberedt i forvejen, så vi kan bruge tiden på at ælte og bage.
Når duften af friskbagt brød breder sig gennem køkkenet, gør vi klar til at nyde resultatet af vores indsats: Frokost med lækkert nybagt brød, sæsonsalater, kød, sylt og lidt sødt til kaffe/te.
Frokost, juice og kaffe/te er med i prisen.
Du får opskrifter, surdej, fordej/dej og poser med friskbagt brød med hjem.
Dato og pris
Kurset afholdes
Fredag den 3. marst fra kl.16-21. Pris: 750kr.
Lørdag den 4. marts fra kl.10-15 Pris 750kr.
Torsdag den 31. august fra kl.16-21 Pris 750kr.
Fredag den 22. september fra kl.16-21 Pris 750kr.
Lørdag den 23. september fra kl.10-15 Pris 750kr
Tilmeld dig herSommer
Der er intet at vise i denne sæson...
Efterår
Der er intet at vise i denne sæson...
Vinter
Der er intet at vise i denne sæson...
