FacebookInstagram

Herreaftener

En hyggelig venneaften med mørt kød og kokketricks, der imponerer konen

Vores herreaftener hos Mette Maries Køkken sætter fokus på det grove, rustikke og velsmagende basiskøkken. Tag dine venner med til en hyggelig og sjov aften, hvor I lærer nogle af de kokketricks, der kan løfte de velkendte maskuline favoritretter til nye højder.

Mørt kød og lækre saucer
Ingen mandeaften uden mørt og saftigt kød. Vi ser både på de velkendte bøffer og stege, men også på mindre kendte udskæringer, der ofte er mindst lige så lækre. Vi fokuserer også på tilbehøret, der kan betyde forskellen mellem en hæderlig og en virkelig god ret.

Til kødretter hører en god sauce. Men hvordan tilbereder man egentlig en rigtig bearnaise fra bunden eller en lækker rødvins- eller whiskysauce? Når du og dine venner først har lært det, går I aldrig tilbage til pulversaucerne!
Kontakt os og få en snak om dine ønsker.

Et væld af temaer
Aftenen kan også rettes mod øl-, vin-, whisky- eller cognacsmagning. Her kan I samtidig lære at vælge alkohol, der passer til forskellige retter. Temaet kunne også være ”grillmesteren”, hvor grillen sætter scenen for madlavningen. Her kan man f.eks. også se på brugen af marinader, chili og meget andet. 

Uanset hvilket tema, I vælger, kan I være sikre på en sjov og uforglemmelig aften i madglædens tegn.
Kontakt os og få en snak om dine ønsker.

Årskalender

Forår

01

BAG DIT BRØD FRA BUNDEN

03.03.23 (udsolgt) | 04.03.23 (udsolgt) | 31.08.23 | 22.09.23 | 23.09.23 Oplev glæden ved at bage dit eget brød fra bunden. Det giver lækre brød med masser af smag, som du ikke finder i samme kaliber i supermarkedet. – Og så er det både let og sjovt. Læs mere

Hvad skal vi arbejde med?
- Bage- og ælteteknikker
- Gær
- Surdeje
- Fordej
- Koldhævning
- Brug af forskellige meltyper, korn og gryn
- Maling af eget mel i stenkværn

Forløbet
Dagen begynder med kaffe/te og en smagsprøve på hjemmebagt brød. Vi gennemgår de forskellige teknikker og opgaver. Bagefter skal du selv prøve kræfter med teknikkerne. Nogle af dejene er forberedt i forvejen, så vi kan bruge tiden på at ælte og bage.

Når duften af friskbagt brød breder sig gennem køkkenet, gør vi klar til at nyde resultatet af vores indsats: Frokost med lækkert nybagt brød, sæsonsalater, kød, sylt og lidt sødt til kaffe/te.

Frokost, juice og kaffe/te er med i prisen.
Du får opskrifter, surdej, fordej/dej og poser med friskbagt brød med hjem.

Dato og pris
Kurset afholdes

Fredag den 3. marst fra kl.16-21. Pris: 750kr.

Lørdag den 4. marts fra kl.10-15 Pris 750kr.

Torsdag den 31. august  fra kl.16-21 Pris 750kr.

Fredag den 22. september fra kl.16-21 Pris 750kr.

Lørdag den 23. september fra kl.10-15 Pris 750kr

Tilmeld dig her

Sommer

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Efterår

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Vinter

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Tilmeld
dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på kurser og modtag de nyeste opskrifter