FacebookInstagram

Tøsetræf

Uforglemmelig tøsehygge med madglæde, sjov og inspiration

Tag dine veninder med til Mette Maries Køkken og oplev en verden af inspiration åbne sig. Et tøsetræf hos os kan omhandle alle aspekter af madlavningen fra ingredienser og tilberedning til borddækning og servering.

En verden af muligheder
I kan f.eks. skabe lækre desserter, sylte årstidens frugt og grønt, dykke ned i chokoladens mysterier, bage rustikke brød, farverige muffins, festkager, se på alternative børnemadpakker eller hverdagsretter. Lave jeres egen lille salatkogebog. I kan også smage på øl, vin og spiritus, blande cocktails og lære at bruge alkohol i madlavningen. Alt sammen med et twist, der giver inspiration og lyst til at eksperimentere.

Bagedyst og Masterchef
I kan også kaste jer ud i en madlavningskonkurrence, ligesom i Den store bagedyst eller Masterchef. Kun fantasien sætter grænser. En ting er sikkert: I får en sjov og uforglemmelig dag og masser af inspiration til lækker madlavning til hverdag og fest.

Årskalender

Forår

01

BAG DIT BRØD FRA BUNDEN

03.03.23 (udsolgt) | 04.03.23 (udsolgt) | 31.08.23 | 22.09.23 | 23.09.23 Oplev glæden ved at bage dit eget brød fra bunden. Det giver lækre brød med masser af smag, som du ikke finder i samme kaliber i supermarkedet. – Og så er det både let og sjovt. Læs mere

Hvad skal vi arbejde med?
- Bage- og ælteteknikker
- Gær
- Surdeje
- Fordej
- Koldhævning
- Brug af forskellige meltyper, korn og gryn
- Maling af eget mel i stenkværn

Forløbet
Dagen begynder med kaffe/te og en smagsprøve på hjemmebagt brød. Vi gennemgår de forskellige teknikker og opgaver. Bagefter skal du selv prøve kræfter med teknikkerne. Nogle af dejene er forberedt i forvejen, så vi kan bruge tiden på at ælte og bage.

Når duften af friskbagt brød breder sig gennem køkkenet, gør vi klar til at nyde resultatet af vores indsats: Frokost med lækkert nybagt brød, sæsonsalater, kød, sylt og lidt sødt til kaffe/te.

Frokost, juice og kaffe/te er med i prisen.
Du får opskrifter, surdej, fordej/dej og poser med friskbagt brød med hjem.

Dato og pris
Kurset afholdes

Fredag den 3. marst fra kl.16-21. Pris: 750kr.

Lørdag den 4. marts fra kl.10-15 Pris 750kr.

Torsdag den 31. august  fra kl.16-21 Pris 750kr.

Fredag den 22. september fra kl.16-21 Pris 750kr.

Lørdag den 23. september fra kl.10-15 Pris 750kr

Tilmeld dig her

Sommer

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Efterår

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Vinter

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Tilmeld
dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på kurser og modtag de nyeste opskrifter