FacebookInstagram

Møder

Kombiner mødeaktivitet med et pusterum i madglædens tegn

Hos Mette Maries Køkken tilbyder vi en unik mulighed for at bruge madlavning som led i almindelige møder eller teambuilding. Ved at vælge Mette Maries Køkken kommer personalegruppen ud af kontorets vante rammer og ind på en firlænget gård i naturskønne omgivelser.

Lækker forplejning
Vi stiller et mødelokale med lærred og projektor til rådighed. Vi tilbereder en lækker frokost eller middag, som medarbejderne kan nyde i pauserne, ligesom vi sørger for kaffe, kage, snacks og drikkevarer undervejs.

Madlavning som redskab
Personalegruppen har også mulighed for at deltage aktivt i tilberedelsen af maden. Det er en legende social proces, hvor grin og humor styrker fællesskabsfølelsen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Årskalender

Forår

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Sommer

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Efterår

01

Syltning med alle sanser

04.11.22 | 05.11.22 (udsolgt) Syltedronningen Helena og jeg deler på dette kursus vores store passion for at sylte og vores bedste opskrifter. Du får inspiration til dit eget syltekøkken, så glas med sødt, surt og krydret vil indgå helt naturligt ved måltiderne. Jeg fortæller, hvordan jeg sammensætter mine menuer med syltet tilbehør. Vi sætter gang i syltegryderne og twister de gode, gamle opskrifter. Du får glas af alle slags med hjem til dit eget forråd, så du kan sætte hjemmesyltet på spisebordet og med fine etiketter. Læs mere

Hvad skal vi arbejde med?
- Forskellige former for konservering og råsyltning 
- Kogning af syltetøj, marmelade, gele, chutney, pickles og relish
- Brug af sukker og krydderier 
- Afprøvning af nye krydderiblandinger

Forløbet
Vi starter med en introduktion til det at konservere og gennemgår årstidens frugter, bær og grøntsager, som vi kan sylte. Helena giver gode råd om valg af sylteglas, hygiejne, konserveringsmidler og holdbarhed, og hvordan vi bedst udnytter råvarerne, tilsætter krydderier og, måske vigtigst af alt, smager det syltede til, før det hældes på glas.

Når der dufter dejligt i køkkenet af friskbagt brød og alle vores nylavede syltesager, dækker vi bord og samles for med alle sanser at smage og nyde de mange varianter af årstiden på glas. 

Dato og pris 
Kurset afholdes

Fredag den 4. november 2022 kl.15.00-20.00

Lørdag den 5. november 2022 kl.10.00-15.00

Pris: 895kr./person. 

Morgenkaffe/te med brød, ost og sylt.

Inspirationsfrokost med drikkevarer.

Eftermiddagskaffe/te med sødt og sylt

Sylt på glas med hjem

Antal deltagere: 16

Læs mere om Syltedroningen på hendes hjemmeside:

https://www.syltedronningen.dk/

Tilmeld dig her

Vinter

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Tilmeld
dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på kurser og modtag de nyeste opskrifter