FacebookInstagram

Madværksted

Hold møder, polterabender, tøsetræf og herreaftener hos Mette Maries Køkken

Vores madværksted er for lukkede selskaber. Det kan f.eks. være personalegrupper, veninder eller venner, der ønsker at bruge madlavning som led i møder, firmaarrangementer med teambuilding, tøsetræf, herreaftener, polterabender og meget andet.

Mulighederne er mange, og de lyse lokaler og smukke omgivelser danner den perfekte ramme om en dag med nærvær, faglighed og madglæde.

Læs mere om mulighederne i undermenuen. Finder du ikke, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os med andre ønsker. Så finder vi en løsning, der matcher netop dine behov.

Årskalender

Forår

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Sommer

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Efterår

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Vinter

01

”Det sprøde salatkøkken” – SORØ, SalatTøsen inkl. spisning

23.01.24 | 24.01.24 | 27.02.24 | 28.02.24 I samarbejde med SalatTøsen arrangerer vi nu en hyggelig aften med spisning og kombineret foredrag og showcooking
Læs mere

Arrangementet starter kl. 18.00 med fællesspisning af et skønt grønt måltid kreeret af Mette Marie af lokale friske råvarer, efterfølgende foredrag kl. 19.00-22.00. 
Prisen pr. billet er kr. 599,- og inkluderer maden, vand, kaffe og the. Maden serveres ved bordene og buffet. Dagen derpå modtager du også opskrifter på alle SalatTøsens serveringer. Vi åbner dørene kl. 17.30, og arrangementet slutter kl. 22.00. Vin, saft og øl kan tilkøbes på aftenen.

Om foredraget;
På SalatTøsens kombineret foredrag og showcooking ”Det sprøde salatkøkken” giver vi dig værktøjerne til at løfte dit salatkøkken til et helt nyt niveau. Du får redskaberne til at komme i gang, så du kan begynde din rejse ud i salatens og grøntsagernes finurlige verden – uanset om du er øvet eller nybegynder.

Showet på 3 timer (inkl. pause) byder på inspiration til alle sanserne. Showcooking, tips & tricks og værktøjer til en nem hverdag med flere grøntsager. Vi arbejder med 60:20 princippet! Bruger du 60 minutter i weekenden på at preppe, skal du blot bruge 20 minutter i en travl hverdag på at lave en salat, der er både frisk, bæredygtig og spækket med smag! Deraf 60:20. Showet, der er plantebasseret og glutenfri, varierer med årstidernes skifte, derfor er serveringerne altid forskellige afhængig af, om sæsonen er forår, sommer, efterår eller vinter.

Billetter kan købes på:

https://salattosen.dk/shop/8-kolding/852-det-sproede-salatkoekken--soroe-salattoesen-inkl-spisning/

Tilmeld
dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på kurser og modtag de nyeste opskrifter