FacebookInstagram

Møder

Kombiner mødeaktivitet med et pusterum i madglædens tegn

Hos Mette Maries Køkken tilbyder vi en unik mulighed for at bruge madlavning som led i almindelige møder eller teambuilding. Ved at vælge Mette Maries Køkken kommer personalegruppen ud af kontorets vante rammer og ind på en firlænget gård i naturskønne omgivelser.

Lækker forplejning
Vi stiller et mødelokale med lærred og projektor til rådighed. Vi tilbereder en lækker frokost eller middag, som medarbejderne kan nyde i pauserne, ligesom vi sørger for kaffe, kage, snacks og drikkevarer undervejs.

Madlavning som redskab
Personalegruppen har også mulighed for at deltage aktivt i tilberedelsen af maden. Det er en legende social proces, hvor grin og humor styrker fællesskabsfølelsen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Årskalender

Forår

01

Irsk aften i Mette Maries Køkken med Innishere onsdag den 22. april og torsdag den 23. april 2020

22.04.20 (udsolgt) | 23.04.20 (udsolgt) Vi serverer mad inspireret af det irske køkken med irsk øl og derefter spiller gruppen Innishere Irsk folkemusik. I pausen serveres kaffe/te med kage og Irish Whiskey.
Pris 250kr. Vi starter kl. 18.30
Der er begrænset plads, så husk at tilmelde jer her på siden eller på 28914972 eller mail@mettemarieskoekken.dk Læs mere

Innishere består af 4 lokale musikere, der spiller Irsk/skotsk folkemusik.
Gruppe består af: Bent på guitar og vokal, Karen på Harmonika, Carsten på violin, Niels på bodhran (irsk håndtromme) og Vibeke på tværfløjte.

Sommer

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Efterår

01

EFTERÅRSFERIE FOR FLERE GENERATIONER

13.10.20 Et køkken danner en fantastisk ramme for mødet mellem generationerne. Und dig selv en dejlig oplevelse med dine børn eller børnebørn hos Mette Maries Køkken. Her samles vi om en hyggelig og legende indføring i madkunsten. Vi viser børnene, hvor sjovt og let det kan være at lave mad – og hvor godt det smager, når man selv har været med. Læs mere

Hvad skal vi arbejde med?
- Mad med flotte farver
- De 5 grundsmage: surt, salt, sødt, bittert og umami
- Konsistens
- Bagning af lækkert brød
- Bagning og pyntning af flotte kager

Forløbet
Fællesskabet er nøgleordet i dette kursus. Vi tilbereder sjove og spændende retter, og der er opgaver til alle – store som små. Undervejs lærer børnene om smag, konsistens og farver i maden. Vi udhuler græskar og hygger os med ild i pejsen. Børnene vil opdage, hvordan græskarkødet kan bruges både i suppe, kage og brøddej. Til sidst dækker vi bord, spiser den lækre mad, og nyder at det er efterårsferie. 

Kaffe/te og saft er med i prisen.

Dato og pris 
Kurset afholdes tirsdag d. 13. oktober 2020 
kl. 11-15. Pris: 275 kr.

Tilmeld dig her

Vinter

  !

Der er intet at vise i denne sæson...

Tilmeld
dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på kurser og modtag de nyeste opskrifter